• Reklam , şikayet ve tüm konular için Skype

Photoshop yaptığı iddia edilmişti! Bengü'den yanıt gecikmedi

Andrea

Ajans Yetkilisi
Ajans Yetkilisi
680e17d10a76949bbc0394a1.jpg

HABER MERKEZİ - Türkiye'nin popüler şarkıcılarından biri olan Bengü, fotoğraflarındaki zayıflığı nedeniyle 'Photoshop' iddialarına maruz kalmıştı.

Geçtiğimiz aylarda Selim Selimoğlu ile 6 yıllık evliliğini tek celsede sonlandıran Bengü, iddialara kayıtsız kalamadı.

680e16f20a76949bbc03948b.jpg

"7 KİLO VERDİM"

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar, resimlerle çok oynamışsın yazmışsınız. Oynamıyoruz, çünkü ben 7 kilo verdim... Teşekkürler, öptüm."

680e16e10a76949bbc039489.jpg

BOŞANMIŞTI

Selim Selimoğlu ile 6 yıldır evli olan şarkıcı Bengü, geçtiğimiz Kasım ayında evliliğini tek celsede sonlandırmıştı. Çocukların velayeti ise ünlü şarkıcıda kalmıştı.

Ünlü isim, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Bir süredir yaşadığımız fikir ayrılıklarını karşılıklı konuşarak çözemeyeceğimizi anladığımız için evliliğimizi bitirme kararı aldık" demişti.

milliyet.jpg

Kan Çiçekleri’nin Dilan'ı Yağmur Yüksel'den dikkat çeken pozlar!

Footer Link

dizipal firma rehberi takipçi al kadın kolyeleri antalya psikolog nbase smm panel hd film izle gaziantep diyetisyen takipçi satın al instagram takipçi satın al takipçi takipçi satın al instagram beğeni beğeni beğeni satın al instagram beğeni satın al calculator6 archiby