• Reklam , şikayet ve tüm konular için Skype

Kütahyalı'dan "Abdullah Öcalan Milletvekili Olsun" Çıkışı

Andrea

Ajans Yetkilisi
Ajans Yetkilisi
Gazeteci ve TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'ın mecliste konuşması yönündeki çağrısını daha ileri taşıyarak Öcalan’ın milletvekili olması gerektiğini savundu.

"Bahçeli'nin Önerisini Destekliyorum"​

Kütahyalı, yaptığı açıklamada Bahçeli'nin Öcalan’ın terörü sona erdirmek adına mecliste yer alması önerisini desteklediğini belirtti.

Kütahyalı, “Devlet Bahçeli, Öcalan’ın terörü sonlandırması için meclise girmesini yeniden dile getirdi. Tarihte de Öcalan benzeri milletvekilleri olduğunu belirterek, mevcut durumda bile Öcalan’ı temsil eden kişiler olduğunu vurguladı,” dedi.

"PKK’nın Türkiye İçindeki Silahlı Varlığını Sona Erdirmek İçin Öcalan Ankara'ya Gelmeli"​

Kütahyalı, Türkiye’de terör örgütü PKK’nın silahlı faaliyetlerinin sona erdirilmesi ve bu sürecin kalıcı hale getirilmesi için Abdullah Öcalan’ın bizzat Ankara’da bulunması gerektiğini savundu.

Kütahyalı "Öcalan’ın mecliste temsil edilmesi ve siyasi bir lider olarak yer almasının süreci hızlandıracağını düşünüyorum,” ifadelerini kullandı.

"DEM Partisi Genel Başkanı Olmalı"​

Kütahyalı, Abdullah Öcalan’ın siyasette resmi bir rol alarak DEM Partisi’nin genel başkanlığına geçmesi gerektiğini öne sürdü.

Bu adımın, PKK’nın Türkiye’deki silahlı varlığının tamamen sona erdirilmesini sağlayacağını belirten Kütahyalı, “Bu yapının dağılmasını sağlayacak adımlar bir an önce atılmalıdır,” dedi.

"Bahçeli, Bu Tiyatro Perdesini Dağıttı"​

Kütahyalı, Bahçeli'nin bu konudaki ifadelerinin mevcut politik atmosferin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine işaret ettiğini söyledi.

“Bahçeli bu tiyatro perdesini dağıttı, Öcalan’ın İmralı’da tutulmasının bir anlamı kalmadı,” diye ekleyen Kütahyalı, önerisinin terörle mücadelenin nihai çözümü için önemli bir adım olduğunu savundu.

Footer Link

instagram türk takipçi satın al instagram takipçi satın al instagram garantili takipçi satın al dizipal likit sosyal medya yönetimi influencer marketing firma rehberi takipçi al kadın kolyeleri izmir avukat vozol smm panel hd film izle gaziantep diyetisyen