HABER MERKEZİ - Buğra Toplusoy ile 2018 yılında evlenen, nikâh sonrası Amerika’ya yerleşen Ceyda Ateş'in Talia adını verdiği kızı dünyaya gelmişti. Şimdilerde kızı 5 yaşında olan Ceyda Ateş, dizi setlerine ara verdi.
Amerika'da hayatına devam eden ve sosyal medyayı sık kullanan ünlülerin başında gelen Ceyda Ateş, şimdi 36 yaşında. 2011 yılında ekrana gelen Adını Feriha Koydum dizisinde Hande karakterini canlandıran ünlü oyuncu o döneme damga vurmuştu.

Ceyda Ateş evlendikten sonra Amerika'ya yerleşmişti! Kızına neden Talia ismini verdiği ortaya çıktı
"Herkes beni hala Hande olarak görüyor."
Youtube kanalına konuk olan Ateş, o dönem rahatsız olduğu durumu açıkladı. Hande karakterine sarı saçlarına hayat veren ünlü isim, "Feriha'da sarı saçı istemiyordum. Benim de saçlarım açık kumraldı Hazal'ın da. O zaman yapımcımız senin saçlarını biraz sarı yapalım dedi. Ben bir anda sapsarı bir saça sahip oldum." dedi.

Burnu kırıldığı için sadece burnunda estetik olduğunu belirten Ceyda Ateş, "En son dişim yapıldı, onun dışında yok. Botoksu bir kere yaptırdım" ifadelerini kullandı.