• Reklam , şikayet ve tüm konular için Skype

Biden: Orta Doğu’da Topyekun Savaş Olacağına İnanmıyorum

Andrea

Ajans Yetkilisi
Ajans Yetkilisi
ABD Başkanı Joe Biden, Orta Doğu'da tam kapsamlı bir savaşın önlenebileceğine inandığını belirtti.

Beyaz Saray'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Biden, bölgedeki gerilimlere rağmen topyekun bir çatışma yaşanmayacağına dair görüşünü dile getirdi.

Biden'a, Orta Doğu’da geniş kapsamlı bir savaşın çıkmasını önleme konusunda ne kadar emin olduğu soruldu.

Bunun üzerine Biden, "Yağmur yağmayacağından ne kadar eminsiniz?

Bakın, topyekun bir savaş olacağına inanmıyorum.

Bence bunu önleyebiliriz. Ancak yapılacak daha çok şey var" yanıtını verdi.

Başkan Biden, gazetecilerin ABD'nin İsrail'e destek için ek askeri güç gönderip göndermeyeceği sorusunu da yanıtladı.

"Biz zaten İsrail’e yardım ettik. İsrail’i koruyacağız" diyen Biden, bu konuda ABD'nin kararlılığını vurguladı.

Son dönemde Gazze’ye yönelik saldırılarını yoğunlaştıran İsrail’in, Lübnan’a yönelik askeri operasyonları ve İran’ın İsrail’i füzelerle hedef alması, bölgede geniş çaplı bir savaşın patlak verebileceği endişelerini artırmıştı.

Footer Link

dizipal likit firma rehberi takipçi al kadın kolyeleri izmir avukat vozol antalya psikolog nbase smm panel hd film izle gaziantep diyetisyen takipçi satın al instagram takipçi satın al takipçi takipçi satın al instagram beğeni beğeni beğeni satın al instagram beğeni satın al calculator6