• Reklam , şikayet ve tüm konular için Skype

Malatyaspor, Şehrin Çocuklarına Dokundu: Malatyaspor Olgusu Aşılandı!

Andrea

Ajans Yetkilisi
Ajans Yetkilisi
Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Malatyaspor Kulüp Başkanı Malatyaspor Kulüp Başkanı Muhammed Güner, futbolcularla birlikte; Şehrin çocuklarına Malatyaspor olgusunu aşılamak adına Yeşilyurt ilçesinde bulunan Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencilere Malatyaspor forması hediye ederek öğrencilere anlamlı bir jest yaptı.

Forma dağıtım esnasında açıklamalarda bulunan Malatyaspor Kulüp Başkanı Muhammed Güner, İlk göz ağrımız Malatyaspor'umuzu şehrimizin çocuklarına anlatmak ve futbolcularımızla buluşturmak adına sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz. Hedefimiz Malatyaspor'umuzun her kesimden değer görerek adını büyütmektir. Bu şehrin çocukları Malatyasporlu'dur. Yaptığımız faaliyet ile bunu taçlandırmak istedik. Verdiğimiz hediyeler ile çocuklarımızın gözlerindeki heyecan gösterdikleri ufak bir tebessüm her şeye değer. Futbolcu kardeşlerimiz içinde bir farklılık oldu. Onların morali de bizler için önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güner, sosyal bir kampanya başlattıklarını vurgulayarak, “Çocuklarımız geleceğimiz geleceğimize sımsıkı sarılmak ve manevi değerlerine sahip çıkmaları adına başlattığımız sosyal kampanyamız ile Malatyaspor sevdasını memleketimizin tüm ilçe ve köylerdeki okullara kadar taşıyacağız. Malatyaspor'un unutulmaması adına tüm değerlerimizi Malatyaspor çatısı altında toplayacağız. Geleceğe sağlam adımlarla ilerlemek adına tüm çocuklarımızı spora ve özellikle Malatyaspor maçlarına davet ediyoruz. Burada en büyük görev değerli anne ve babalarımıza düşüyor. Çocuklarımızın kötü alışkanlıkları huy edinmemesi adına eğitimi ile birlikte Malatyaspor sevdasına teşvik etmelerini rica ediyorum. Şampiyonluğa giden yolda tüm taraftarlarımızı maçlarımıza davet ediyorum” şeklimde konuştu.

Footer Link