• Reklam , şikayet ve tüm konular için Skype

‘İşlenmiş et ürünleri bağırsak kanseri riskini artırabilir’

Andrea

Ajans Yetkilisi
Ajans Yetkilisi
Bağırsak sağlığını tehdit eden besinlere değinen Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay, “İşlenmiş et ürünleri bağırsak kanseri riskini artırır. Yüksek şekerli yiyecekler (şekerli içecekler, tatlılar) bağırsak florasında dengesizlik oluşturabilir, bağışıklık sistemini zayıflatabilir. Fazla alkol ve kafein bağırsakları tahriş edebilir, mide asidini artırabilir ve ishale yol açabilir” dedi.
 

Footer Link

dizipal firma rehberi takipçi al kadın kolyeleri antalya psikolog nbase smm panel hd film izle takipçi satın al instagram takipçi satın al takipçi takipçi satın al instagram beğeni beğeni beğeni satın al instagram beğeni satın al calculator6 archiby baklava
Üst