• Reklam , şikayet ve tüm konular için Skype

Herkes onu Battal Gazi filminde ZıpZıp karakteri ile tanıyor! Oyuncu Necdet Kökeş hastaneye kaldırıldı

Andrea

Ajans Yetkilisi
Ajans Yetkilisi
6767ea7c30363706df971a02.jpg

HABER MERKEZİ - Necdet Kökeş, Yeşilçam'da 60'lı yıllarda yer almıştı. Ünlü isim, o zamanlarda 18 yaşındaydı.

Yıllar sonra ortaya çıkan usta oyuncu Necdet Kökeş'in son hali sevenlerini üzmüştü.

6767e91e30363706df9719f6.jpg

KAFEDE KALIYORDU

Yılardır Beyoğlu'nda bir otel odasında zor koşullar altında yaşamını sürdüren Necdet Kökeş, maddi zorluklar çektiği için bir haftadır bir kafede sabahlıyordu.

2 gün önce fenalaşan isim, kalp krizi şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.

"DIŞARIDA KALDIM"

Ünlü isim son durumu hakkında ise bilgi verdi. Kökeş, Yeşilçam ile ilgili paylaşımlar yapan "Üçüncü Adam" hesabına şu şekilde konuştu: "Dışarıda kaldım. Otel bulamıyorum. 6 gündür Kadıköy - Yeşilçam kafede sandalyede televizyon izleyerek sabahı ettim. 6 günde sadece 1 gece uyudum."

6767e99d30363706df9719fb.jpg

ANJİYO OLACAK

1944 doğumlu olan Necdet Kökeş'in gelen haberlere göre kontrolleri yapıldı. Usta oyuncu pazartesi günü anjiyoya alınacak.

6767e9d730363706df9719fd.jpg

Nevra Serezli'den yıllar sonra gelen itiraf! 'Oğlumu görmek istemedim, hemşire beni payladı'

Footer Link

dizipal firma rehberi takipçi al kadın kolyeleri antalya psikolog nbase smm panel hd film izle takipçi satın al instagram takipçi satın al takipçi takipçi satın al instagram beğeni beğeni beğeni satın al instagram beğeni satın al calculator6 archiby baklava