• Reklam , şikayet ve tüm konular için Skype

Ekşi mayalı ekmek ve tarhana: Fermente gıdaların sağlık üzerindeki etkisi

Andrea

Ajans Yetkilisi
Ajans Yetkilisi
Modern beslenmede işlenmiş gıdaların yaygınlaşmasıyla birlikte geleneksel fermantasyon yöntemlerine dayanan ekmek ve tarhana gibi ürünlerin sağlık açısından öneminin her geçen gün arttığını söyleyen Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özbek, “Ekşi mayalı ekmek ve tarhana gibi fermantasyonla elde edilen ürünler, pişirme süreci sırasında probiyotik bakterileri kaybetseler bile, fermantasyon sırasında oluşan biyolojik bileşikler sayesinde sağlık açısından çok değerli hale gelir” dedi.
 

Footer Link

dizipal firma rehberi takipçi al kadın kolyeleri antalya psikolog nbase smm panel hd film izle takipçi satın al instagram takipçi satın al takipçi takipçi satın al instagram beğeni beğeni beğeni satın al instagram beğeni satın al calculator6 archiby baklava
Üst