Sağlıklı yaşam tarzı ve fit görünümüyle sık sık gündeme gelen ünlü model ve sunucu Çağla Şikel,son günlerde paylaştığı yemek menüsüyle gündeme gelmişti. Sosyal medya hesabında zaman zaman yediklerine ve yaptığı egzersizlere yer veren Şikel, "kahvaltı" notuyla geçtiğimiz günlerde paylaşım yapmıştı.
46 yaşındaki Şikel'in paylaştığı kahvaltı tabağının, kuruyemişlerden ve ilaçlardan oluştuğunu gören takipçileri şaşkınlıklarını gizleyememişti.

KAHVALTISI OLAY OLDU
Çağla Şikel kahvaltısıyla ilgili olarak Gel Konuşalım'a konuşmuştu. Şikel, "Aç uyandığımda haftada bir iki gün yiyorum. İki üç gün çiya- muz yiyorum. İki gün yumurta yiyorum." demişti.
Justin Bieber yine durmuyor! Eski sevgilisinin peşinde: Resmen dalga geçti
Kahvaltı paylaşımından sonra akşam yemeğini de yayımlayan Şikel'in sadece turp yediği görülmüştü.

FİZİĞİNİKİCK BOKS 'A BORÇLU
Her zaman formda olan manken, sağlıklı beslenmenin yanı sıra sürekli kick boks antrenmanları yaparak fiziğini koruduğunu ortaya çıktı.
Kick Boks yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. İncecik ve aynı zamanda kaslı olan fiziği yine tam not aldı.

SPORDAN SONRA PİDE YEDİ
Her zaman sağlıklı beslenmeye dikkat eden Şikel bu kez bambaşka bir yemeği hayranlarıyla paylaştı.
Pide yemeye giden Şikel o anları, " Bilen bilir bu pideyi" notuyla paylaştı.

Türkan Şoray yine göz kamaştırdı! Sinema itirafı: Bende olduğunu biliyorum