• Reklam , şikayet ve tüm konular için Skype

2025-MEB-EKYS ne zaman yapılacak? İşte başvuru ve sınav takvimi

Andrea

Ajans Yetkilisi
Ajans Yetkilisi
2025-MEB-EKYS ne zaman yapılacak? İşte başvuru ve sınav takvimi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenen, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2025-MEB-EKYS) başvuru ve sınav tarihi, MEB bünyesinde yönetici olma planı yapan adaylarca sorgulanıyor. Peki, 2025-MEB-EKYS ne zaman yapılacak? 2025-MEB-EKYS başvuruları ne zaman?

jLMMIkbVnkaB9DVfFWME-Q.jpg

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2025-MEB-EKYS) gelecek yıl bir kez düzenlenecek. İşte, 2025-MEB-EKYS sınav ve başvuru tarihleri...
umJxRjgM3kKYahjGe4gt6w.jpg

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2025-MEB-EKYS) 2 Mart 2025 tarihinde uygulanacak.Sınav sonuçları ise 21 Mart 2025 tarihinde ilan edilecek.
smLEq2HSxUujKwuWoPxzlg.jpg

MEB EKYS başvuru işlemleri, 15-21 Ocak 2025 tarihleri arasında alınacak.

Footer Link

dizipal firma rehberi takipçi al kadın kolyeleri antalya psikolog nbase smm panel hd film izle takipçi satın al instagram takipçi satın al takipçi takipçi satın al instagram beğeni beğeni beğeni satın al instagram beğeni satın al calculator6 archiby baklava